| |
| Author |
Message |
dominikus
Eros
|
Posted:
Thu Jul 02, 2009 10:49 pm |
  |
meni je Pluton izvrsno postavljen u 9 toj a sunce u 1 oj mi je vladar 8 me kuće koje jedino ima neegzaktan kvadrat sa uranom. i što? kad je tranzitni pl nagazio moje sunce to je bila najteža godina u mom životu...užas do užasa i totalni pad ugleda, svega. oporavak je trajao godinu i nešto (trajao bi i duže da nije bilo spoznaja o tome što se događa). i u to doba je došla jedna osoba, totalna karmička priča...prema tome.. kakve veze imaju kuće? |
|
|
  |
 |
dominikus
Eros
|
Posted:
Thu Jul 02, 2009 11:12 pm |
  |
i još nešto jako bitno. nijedna astrološka prognoza ne može vrlo precizno pogoditi što će se desiti. može označavati psihološko stanje osobe kao i izvore moguće opasnosti. i k tome, to što ti imaš sličan chart sanaderovom ne govori o tome da ćeš se ti snaći u krizi jednako kao i on, jer identični aspekti nekom nose uspjeh , nekom pad. a upravo je to čar Karme. nemate isti prethodni život i time ni dugovi iz prošlih inkarnacija koje trebate otplatiti vam nisu isti. |
|
|
  |
 |
AuroraVision
Master

|
Posted:
Thu Jul 02, 2009 11:47 pm |
  |
| dominikus wrote: |
| i još nešto jako bitno. nijedna astrološka prognoza ne može vrlo precizno pogoditi što će se desiti. može označavati psihološko stanje osobe kao i izvore moguće opasnosti. i k tome, to što ti imaš sličan chart sanaderovom ne govori o tome da ćeš se ti snaći u krizi jednako kao i on, jer identični aspekti nekom nose uspjeh , nekom pad. a upravo je to čar Karme. nemate isti prethodni život i time ni dugovi iz prošlih inkarnacija koje trebate otplatiti vam nisu isti. |
ovo potpisujem, sasvim korektan zaključak |
_________________ Let's fly together
uroravision |
|
  |
 |
AuroraVision
Master

|
Posted:
Thu Jul 02, 2009 11:50 pm |
  |
| ? kad je tranzitni pl nagazio moje sunce to je bila najteža godina u mom životu...? |
to što se dogodilo tebi, ne znači da se trebalo dogoditi i Sanaderu, različita karma, sam si rekao |
uroravision |
|
  |
 |
AuroraVision
Master

|
Posted:
Fri Jul 03, 2009 12:26 am |
  |
| ne moraš se posvadit sa mnom....to su ego refleksije i tako mi se ne razgovara.;) Ovdje mi važi samo argumentacija. . |
ovo je iz tvog 1. posta, vrlo grubo rečeno i djeluje kao čisti ego-trip, tako da moja šala(znam da me ne poznaješ, jer si došao ovako sa svojom 1. rečenicom, a nisi se ni upoznao sa nama, ne znaš da uvijek imam dozu duhovitosti, inače te ne bih nazvala:generale)[
| pročitaj knjigu "transformirajuće putovanje duše" od Jeff Greena . |
Pročitala sam...malo toga mi je još ostalo što nisam
| Ovakve bizarnosti mogu samo u Hrvatskoj biti. |
[
Evo, ovo ne volim u astrologiji, baš ne volim,stvari se ne mogu pojednostavnjivati zbog osobnog razočaranja, jer simplificiranjem gubimo autentičnost objektivnog proučavatelja , astrologa koji usprkos emocijama razlučuje bitno od nebitnog...
nema bizarnosti samo u Hrvatskoj, svijet je sastavljen od bizarnosti!(sjetimo se ostavki premijera Belgije i još mnogih drugih u nekim ključnim trenucima povijesti-Ostavke šefova izvršne vlasti u demokratskim sustavima nisu rijetkost, u nekim su zemljama, poput Italije, često bile prije pravilo nego iznimka,Jedan od najpoznatijih je slučaj Margaret Thatcher koja se konačno morala povući zbog nesuglasica s ostalim članovima kabineta i stranke. Cijeli je niz premijera u zemaljama koje su bile ozbiljno uzdrmane napustio svoje položaje. Na popisu su Island, Mađarska i Latvija. Bilo je i slučajeva kad su premijeri, ali zajedno s cijelim kabinetom davali ostavke kako bi tim činom pokazali odgovornost
)Iako sam daleko od politike i političara, astrologija me navodi da astrološki o tome razmišljam i jasno je da Ur mora donijeti iznenadne prijelome, pogotovo sad , kad u 9. opet dođe u opoziciju sa Sa, a Pl je samim ulaskom u jarca donio reorganizaciju moći(vlasti)
Ne zaboravimo da je tr Ur na Mc Hrvatske, što samo potvrđuje da nema praska bez Urana, tj da je pL PRIPREMIO A UR IZVRŠIO OVU OSTAVKU!!!
Evo argumenata ko u priči, a Pl je u ovom slučaju samo pozadina, glavni kralj je Uran, pompozno i šokantno spustio zavjesu u ovom činu |
uroravision |
|
  |
 |
dominikus
Eros
|
Posted:
Fri Jul 03, 2009 8:32 am |
  |
pa da. ovo je sve uranovski ispalo. do trećeg mj iduće godine ako se ne varam možemo se spremiti na slične turbulencije.
inače, ispričavam se na jel jasno, al i ja sam vrlo duhovit tip..  |
|
|
  |
 |
AuroraVision
Master

|
Posted:
Fri Jul 03, 2009 10:29 am |
  |
nema problema dominikus, ja sam inače to pretvorila u šalu u vjeri da nisi imao negativan ton
U pravu si za 3mj...malo se pribojavam scenarija Argentine...
Ajde, malo nam se pridruži na upoznavanju, vidim da si dobar poznavatelj astrologije, pa me zanima koliko si dugo u ovome, kako se snalaziš sa literaturom i slično, pozzz |
uroravision |
|
  |
 |
dominikus
Eros
|
Posted:
Fri Jul 03, 2009 6:05 pm |
  |
pa ne baš redoviti pratitelj ali tu i tamo. imam jednu frendicu koja rastura i preko nje mi je postalo intrigantno. u biti me zanima psihologija, nadasve duhovnost, istraživač sam po prirodi tako da je n atom putu došla i astrologija. ono što me sad zanima je koliko možemo nadići teške aspekte? e, u tom smislu bitno je podizati svijest, radit na sebi, biti u svakom trenu svjestan što se događa |
|
|
  |
 |
AuroraVision
Master

|
Posted:
Sat Jul 04, 2009 10:27 am |
  |
e ovo je zanimljivo i predlažem da nastavimo n a"Astrološke diskusije"
Pitanje je prije tko može nadići teške aspekte više nego kako, dupor je pisao o tome. Nastavljamo tamo? |
uroravision |
|
  |
 |
Dunja
Fortune

|
Posted:
Sun Jul 05, 2009 5:35 pm |
  |
Ovo ste jako lijepo napisali. A da postavimo kartu nove premijerke ako imate podatke? Da vidimo što predstoji u narednom razdoblju. |
|
|
  |
 |
AuroraVision
Master

|
Posted:
Sun Jul 05, 2009 8:19 pm |
  |
Iz Globusa:PREDSJEDNIČKI IZBORI
S druge strane, da je Jadranka Kosor kojim slučajem prije odluke o izlasku na izbore za predsjednika Republike konzultirala astrologa, zasigurno bi dobila savjet da odustane od tog "političkog natjecanja". Naime, ne samo da je zvijezde u tom razdoblju nisu nimalo podržavale, već i njen horoskop govori da Jadranki političko djelovanje može donijeti mnogo problema, i privatnih i zdravstvenih. Osobno bi bila mnogo sretnija, a i uspješnija da se bavi dobrotvornim radom, pomaganjem ljudima, a da to nije nužno vezano uz politiku.
Jadranka Kosor
Rak - 1. 7. 1953.
Potpredsjednica vlade i ministrica obitelji i branitelja
Krhka psiha koju uništavaju porazi
Ivo Sanader i njegova desna ruka Jadranka Kosor u svojim horoskopima imaju snažne astrološke poveznice, što između njih dvoje stvara čvrsto prijateljstvo, naklonost i razumijevanje. U skladu sa svojim planetima u znaku Raka, Jadranka se emotivno vezuje uz posao te svaki problem i poraz izuzetno bolno i teško proživljava. Politika nije područje u kojem Jadranka Kosor može dati najbolje od sebe. Ona je emotivna i suosjećajna osoba krhke psihičke građe koja bi svoje potencijale mnogo bolje izrazila u profesiji humanitarnog predznaka. Osjetljiva je na nepravdu. Velika je cijena koju plaća da bi opstala u svijetu politike u kojem je neophodan "psihički imunitet". Premda ima veliko srce, sposobna je postaviti se autoritativno i ako zatreba, pokazati skrivenu, pomalo zločestu stranu naravi. Zbog posvećenosti politici i karijeri, ispašta njen privatni život |
uroravision |
|
  |
 |
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
|